Vaše nástroje a pomůcky na kaligrafii?
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Monishka píše:Teeeeda, krasny set. Krasne stetce, kresne tuse. Zavidim. Moc pekne, takh hezky set nemam
Monishka píše:Ja jsem chuda v tomto smeru. Ale neco jsem ted rychle nafotila.
http://monishka.webz.cz/index.php?galerie=kaligrafie
(Mam moc stary fotak, takze ta kvalita na to vypada, je mu kolem 7 let, Panasonic DMC - LC20, 2Mpx. Kdyz jsme ho kdysi koupila, tak jsem byla siroko daleko jedina kdo mel digital....)
Monishka píše:Hezky koutek .
To tem muj tak zenove jednoduchy neni, je v nem totiz muj pocitac. Ja bych chtela zahradu a na ni cajovy altanek, ale v Prazskem byte si muzu nechat zajit chut
Dzin Tea Racer píše:V jednoduchosti je krása No někdy tu krásu kazí na tom stolku můj laptop.
Ale na jaře a v létě je super balkón, tam si taky čajuju jak o život
Tak vyfoť ten tvuj ne?
Bambi píše:wwooow ten tvuj set je luxuuuus... a ten koutek..to by se to relaxovalo.....
To: moni... ptala jsem se ve středu Kena jsetli by se v čině nemohl kouknout po třecím kamenu (odletěl tam v pátek) ale říkal že se tam musí vše bookovat dopředu a že by mu to v tak kratký době nestihly zajistit...tak nic...ale Jinwei brzo pojede do číny nakupovat čaj a bude tam cca měsíc tak ho zaúkolujeme co ty na to?
Monishka píše:Bambi píše:wwooow ten tvuj set je luxuuuus... a ten koutek..to by se to relaxovalo.....
To: moni... ptala jsem se ve středu Kena jsetli by se v čině nemohl kouknout po třecím kamenu (odletěl tam v pátek) ale říkal že se tam musí vše bookovat dopředu a že by mu to v tak kratký době nestihly zajistit...tak nic...ale Jinwei brzo pojede do číny nakupovat čaj a bude tam cca měsíc tak ho zaúkolujeme co ty na to?
Vis, to uz jsme tu rikala pred casem a i jsem o tom mluvila s Rong jestli si vzpominas. Stejne to musime rict Rong, aby to mohla Jinovi vysvetlit.
Monishka píše:Dzin Tea Racer píše:Myslete na mě děvčata
Vsak kvuli tobe to delame :grin: , me zatim treci kamen staci, i potreby, hlavne na to nemm ted penizky.
Monishka píše:To nevypada zle, pekny velky kamen mas, ja mam maly bohuzel. Ty stetce vypadaji fajn, ale rekla bych ze nejsou vhodne pro zacateknika. Ten tmavsi snad jeste ano, ale ten svetly bude prilis mekky pro netrenovanou ruku. Ja bych to s nim urcite nezvladla. Jinak, zda se, mas vse co potrebujes :-D
miroš píše:Díky za chválu.Po dlouhý době shánění jsem sehnal vše.Ty štětce no...používám je tak střídavě ten světlejší je lepší na menší znaky.
Dzin Tea Racer píše:miroš píše:Díky za chválu.Po dlouhý době shánění jsem sehnal vše.Ty štětce no...používám je tak střídavě ten světlejší je lepší na menší znaky.
Ty si tak neco scháněl Já ti to sehnal a jel pro to do Prahy a ty si to scháněl, dobry no ....
Monishka píše:Prave jsem od mamy dostala sadu sesti barevnych kaligrafickych tusi :-D . Zluta, modra, bila, cervena, cerna a zelena. Zitra rano je snad vyfotim.
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:Prave jsem od mamy dostala sadu sesti barevnych kaligrafickych tusi :-D . Zluta, modra, bila, cervena, cerna a zelena. Zitra rano je snad vyfotim.
Nejsou to tyhle?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků