2005 Nannuo Shan CHi Tse Sheng Bing Cha a 2012 Sencha Uji Genji Monogatari. Oba čaje výtečné, zejména ta sencha mne dost překvapila, protože předchozí přípravy mi přišla velmi průměrná ...
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Předposlední zbytek 2012 Nepál FF Himalayan Shangrila, mám už akorát na jednu přípravu, ten čajík je super. Co mne čeká jsou Senchy a pak soutěžní Tamaryokuchy.
2005 Menghai Gu Cha Bing Raw ...hutný oranžový nálev, sladkost a tóny tmavého lesního medu. Příjemné, téměř podzimní pohlazení Velmi jsem si na něm pochutnal!
Vietnamsky pu-erh, viac o nm neviem, mam ho asi 3 roky,je to zaujimavy čaj,citim sa po nom vzdy akysi omameny priprava: 90ml/cca6g, voda co najhorucejsia,nalevov vela
2012, Single Farm Shi Feng Long Jing, úžasná dračia studňa, môžem len odporúčať. pripravujem ho: 2g / 130 ml konvičku, teplota vody 75-80 stupňov, lúhujem cca 45 sec. Nálevov aj 5. Po otvorení sáčku sa mi z nádhernej vôňe zježili všetky chlpy na rukách So cool !
Liu Bao .. a od neho offtopic 2012 Lushan Yun Wu ... chcel som stratiť v hmle.. a tento čaj mi to umožnil ..
Čaj zo mňa uvolňuje nápady, ktoré driemu v hlbinách mojej duše. .Lev Nikolajevič Tolstoj http://kolemdouci.tumblr.com/ čo noc či deň či Slnko či tma dala ..
Hanhakoucha Benifuuki 2012 Japonský oolong - velmi, velmi zajímavý s dlouhou ovocnou dochutí. Těšil jsem se na tyto raritky celé léto . Kdo může, ať vyzkouší
na 2006 Liu Bao jsem si pochutnával včera večír Dnes jsem vyrazil na podzimní procházku kolem brněnské přehrady. Do louhovačky jsem šoupnu pár kousků 1996 Chuan Zi Pai Qing Zhuan Cha - ten se jen tak nepřelouhuje Chuťově vynikající! Přikládám cvak:
Lapsang Souchong ,, .. ach po dobrych ranajkach. spokojnost.
Čaj zo mňa uvolňuje nápady, ktoré driemu v hlbinách mojej duše. .Lev Nikolajevič Tolstoj http://kolemdouci.tumblr.com/ čo noc či deň či Slnko či tma dala ..