Lushan Yun Wu ... predposledný . .. a nedovolí mi prestať sa smiať ^^ nezbedník !
Čaj zo mňa uvolňuje nápady, ktoré driemu v hlbinách mojej duše. .Lev Nikolajevič Tolstoj http://kolemdouci.tumblr.com/ čo noc či deň či Slnko či tma dala ..
2011 (myslím) Formosa Ali Shan Lehčí, ale precizně provedené pečení (zatím ne slavným, ale co za pár let?) mistrem Yo Dou, které výborně vytahuje hezké ovocné a pečené tóny z klasicky rolovaných lístků. Je to vtipné, ale ten čaj mi fakt chutná, dovolím si tipnout, že podstatně víc než jeho původní zelená varianta.
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
2Dzin: K tomu jsem dneska taky čmuchal móóóc mi chutná a zásoby už se tenčí , ale měl jsem chuť na zelený čaj. A vyhrál to: 2012 Spring Te Ji Grade Lianghe „Hui Long“
chi tsa bing cha (shu) myslim 2009 tzv. svadobny kolac
ak mas nadhernu manzelku ocarujucu milenku ak vlasnis skvele auto ak nemas problem s danovym uradom ak vzdy ked vyjdes von na ulicu svieti na teba jasne slnko a ludia sa na teba usmievaju... je cas skoncit s narkotikami
2001 Gu Puer Banzhang - moc pěkné - je to opravdu Banzhang (asi nejstarší čaj deklarovaný jako Banzhang o kterém jsem kdy slyšel), hodně dobré podmínky zrání, pěkná barva i chuť. Trocha kouře, bohužel, ale ten Banzhang charakter tam je a takhle prozrálý je dost dobrý
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
dnes po dlhsom case chutnam kusok z mojho archivu Ba Da 2010...a veru je tam uz riadna zmena
Nature uses only the longest threads to weave her patterns, so that each small piece of her fabric reveals the organization of the entire tapestry. R.P.Feynman
ak mas nadhernu manzelku ocarujucu milenku ak vlasnis skvele auto ak nemas problem s danovym uradom ak vzdy ked vyjdes von na ulicu svieti na teba jasne slnko a ludia sa na teba usmievaju... je cas skoncit s narkotikami
Xing Hai Long Xiao Beeng Cha, Leaf Grade 1, 2009 / Tmavý shu puer