Co právě pijete?
Re: Co právě pijete?
Parádní fotky a nádobíčko
2007 Gu Ming Xiang Nannuo Shan shu bing cha na ráno a 1999 CNNP Green Label shu na odpoledne

2007 Gu Ming Xiang Nannuo Shan shu bing cha na ráno a 1999 CNNP Green Label shu na odpoledne

2009 Mengku Wei Zui Yuan Sheng Zhuan Cha
Môj čajový blog: http://cajovykamen.blogspot.sk/
joda: Díky, hlavně mám radost z toho Chawanu - vlastní výroba
Právě popíjím: 2006 Boyou "Chinese New Year" - dnes se mi obzvláště vydařil - krémový a oříškový... Mňamka!

Právě popíjím: 2006 Boyou "Chinese New Year" - dnes se mi obzvláště vydařil - krémový a oříškový... Mňamka!
2006 Liuan Sun Yi Shun Brand Bamboo Basket Tea
Môj prví Liuan v živote a som celkom impressed ním. Zaujímavá čokoládová chuť.
Môj prví Liuan v živote a som celkom impressed ním. Zaujímavá čokoládová chuť.
Jo, tenhle Liu An je dobrý a až mu bude nad 10 let, bude výtečný.
Dnes jsem si dopřál 2011 Formosa Qi Lai Chin Shin Gao Shan Oolong, skvělá vůně skořice v suchém listu. A teď večer pošušňáníčko v podobě 2012 Formosa Ali Shan Zhang Shu Hu Chin Shin Oolong, ke kterému prostě nenacházím slov
Dnes jsem si dopřál 2011 Formosa Qi Lai Chin Shin Gao Shan Oolong, skvělá vůně skořice v suchém listu. A teď večer pošušňáníčko v podobě 2012 Formosa Ali Shan Zhang Shu Hu Chin Shin Oolong, ke kterému prostě nenacházím slov

Dnes moje oblúbené 2012 YouLeShan
2012 Tie Guan Yin lehce pečená. Ale znáte to, občas na to prostě dostanete chuť.
// update 17.1. : na ráno raníčko 2012 Nepál Kuwapani Tippy SF
// update 17.1. : na ráno raníčko 2012 Nepál Kuwapani Tippy SF

2007 Naka Qiao Mu Sheng Phuer - dobrý.
Btw. k těm nepečeným TGY. V podstatě jiné nepiju. Takže se dá říct, že na ně mám chuť vždycky.
Btw. k těm nepečeným TGY. V podstatě jiné nepiju. Takže se dá říct, že na ně mám chuť vždycky.
Já radši tradiční TGY, na takové ty květové chutě si většinou dopřávám nějaké čajíky z Formosy. Ale uznávám, že ono lehce travnaté/sladké/jemně ořechové aroma světlé TGY má také něco do sebe 

2009 LF Yellow Label...tiez sa posuva prijemnym smerom
Nature uses only the longest threads to weave her patterns, so that each small piece of her fabric reveals the organization of the entire tapestry.
R.P.Feynman
R.P.Feynman
2011 Bulang Shan Banpen Zhai Sheng Bing Cha
super čaj!
super čaj!
Inhereth66 píše:2009 LF Yellow Label...tiez sa posuva prijemnym smerom
17.1.Inspiroval jsi mne!
2009 LF Blue Label - krásně sladký. Akorát nevím, jestli dnes usnu

18.1.EDIT:
Yiwu Zheng Shan Private Production Beeng Cha 2010
Velice chutný čaj! Opravdová melodie chutí - i Benzaiten to v šálku hraje do noty

Super fotky 
Já si dopřávám zbytek výborného 2012 Wen Shan Chin Chin Lu Cha.

Já si dopřávám zbytek výborného 2012 Wen Shan Chin Chin Lu Cha.
Dian Hong Gong Fu Cha - A musím říct, že mě ten čaj nedělá asi nějak dobře jsem po něm až moc naspeedovanej a srdce mi bije o sto 6. Je to normální po vypití asi 0,4l čaje?
Záleží jak jsi zvyklý, jak byl nálev silný a jak rychle jsi to vypil, občas se to při předávkování stává, tak pozor na to 
// edit: 2011 Bulang Shan Banpen Zhai Sheng Bing Cha

// edit: 2011 Bulang Shan Banpen Zhai Sheng Bing Cha

veľmi chutný Jin Luo Hong Cha z Yunnanu a k tomu Top 12 Feng Shui Relaxing Music Videos...
Kedze som tak trochu nachcipany tak dnes moja bylinkova zmes proti pociatocnej chorobe lapacho+vilcacora.
Nature uses only the longest threads to weave her patterns, so that each small piece of her fabric reveals the organization of the entire tapestry.
R.P.Feynman
R.P.Feynman
2012 "5 let" LongFeng.cz, mladý, kořeněný, ovocně nasládlý (nějaké tmavší ovoce, ostružiny, švetsky ..) , ušlechtile nahořklý, s dlouhou dochutí. Rozhodně mi šmakuje a za pár let to bude bomba.
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše...

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Pěkný setík
!
Já si dnes pochutnávám na Gyokuro Saemidori Competition Grade.
Poslední dobou jsem z japonců popíjel spíš Senchu, takže to dnes byla "umami" pecka pro chuťové pohárky

Já si dnes pochutnávám na Gyokuro Saemidori Competition Grade.
Poslední dobou jsem z japonců popíjel spíš Senchu, takže to dnes byla "umami" pecka pro chuťové pohárky

shang ling xi