Re: Příprava v Zhongu (Gaiwanu)

V chuti jednoho šálku čaje můžete někdy objevit pravdu o všech nečíselných formách vesmíru.
Kyongbong Sunin

Zhongy mám o něco radši (ikdyž jsem si teď hodně oblíbil novou konvičku, ale to bude obdobím, že teď piji hodně červených), ale ve výsledku to nehraje moc roli. Jinak ano, princip je stejný.
).
, ok, dík

Mezi nálevy každopádně zakrývám aby lístky zůstaly co nejdéle teplé.

to je sialene
cim viac je cajovanie zlozitejsie, tym vacsia zabava je to pre mna
btw: aky mate nazor na pripravu japoncov v zhongu? dá sa to vobec? ide iba o pocit ze japon + kyusu alebo je to jedno?
Jinak čajování se možná zdá složité, ale já jsem se dostal do fáze, kdy si říkám, že to je vlastně strašně jednoduché. Člověk se spoustu věcí naučí a pak už je ani neřeší, dělá je automaticky. A na takové radosti jako čajový obřad se můžu rovnou vykašlat. Gaiwan, miska, čaj, voda. Miska je volitelná. 
, ale zarial som student a nemam na to cas, priestor a ani peniaze :( takze gaiwan a miska sa mi teraz zda najvhodnejsia volba pre pitie caju...
Hlavne kvoli tomu ze sa v nom moze pripravit hocijaky druh caju. Casom clovek ziska ten spravny cit a nauci sa zlievat zhong bez toho, ze by do misky padali listky
A to miesanie listkov je uzasne
Pri konvicke si myslim ze nemas taky blizky vztah k listkom.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků