2 lesasyn, také se těším na srovnání Jen ted není kdy to uskutečnit.
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Jo, jo. Ale je to dost subjektivní , mně například LB 2006-klasické, chutnalo ze slavnýchčajů nejméně (neříkám, že bylo špatné, to ne, ale něco mi v něm vadilo) a pokud si dobře pamatuji, tak tobě a Dzinovi chutnalo víc... Takže uvidíš
Včera večer Hojicha neznámého původu, ale dobré chuti, dnes to vidím na jízdu na červených čajích. Začínám s 2011 Guangdong Ying De Hong Cha a pak se uvidí
//edit: tak volba padla na 2012 Fujian Bai Lin Gong Fu AAA
Formosa Fine oolong - základovka, ale baví mě ten neskutečný rozdíl v různých přípravách! Nižší teplota (80-85) a vícenálev s 5g přináší krásně květinkový nálev místy s hroznovým vínem, jednonálev 4g a vyšší teplota (95+) dává chlebovo-pražené hutné tmavé nálevy s opravdu nepatrnou květinovou chutí.
2001 Menghai Dayi Long red 7542 - docela fajn, i když za tu cenu nevím nevím (holt Dayi, no...). Hlavně mi to nepřijde moc jako 7542, možná to bude nějaká "private order" varianta, či tak něco. Každopádně 2000 Apple green 7542 můžu doporučit určitě víc (a to zcela). Obojí od Sampletea.