Neboj, já jen kupříkladu popíjím zrovinka zase maté a nechci se stále opakovat. Jinak od včer mám od sypanycaj.eu několik vzorků, tak pak podám report .
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Assam, no name a navíc ještě takový ten granulovaný! Včera jsem spolu s návštěvou vypil veškeré zásoby Darjeelingů. Naštěstí to není až taková hrůza, jak jsem čekal.
Assam CTC ráno? Stane, skláním se před Tvým žaludkem Já bych to nedal, chutove ano, ale jinak ne. Ted mám shu cha tou
Čaj nespojuje jen kultury, ale lidi a hlavně jejich duše... Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh. Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Darjeeling FTGFOP I - velice levný čaj z lidlu který jsem dostal od rodičů k vánocům. Nejdříve jsem si říkal že to bude nějaký nepitelný blivajz, ale musím uznat že čaj je dost dobrý. Až jsem se nestačil divit.
Ad levné čaje.z Lídl atd. ..stejně jsem byl překvapený já! Čaj koupila Bára někde v Tesco....Asi se to netýká číňanů, ale u Indie jsem byl mnohokrát překvapen! Žádná vejška, ale bylo to dobrý pití! Teď popíjím středně praženou/pečenou TGY. Mno, co dodat prostě luxus!
2013 Long Jing Zhe Jiang Shi Feng. Navzdory tomu, jak se traduje, že Dračí studna ztrácí chuť a vůni velmi rychle, pořád moc chutný čajík. Louhování, 70-75 stupňů, 20 / 30 /45 / 60 s, zatím se mi osvědčilo nejlépe.