Jaký máte fotoaparát?
a muzejní zrcadlovku

Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.

miroš píše:takže já mám foták HP digitální alni nevim číslo ale počuju si dědovo Kodak ale baví mě fotit se starýmá fotákama a delat si fotky sám ve sotokomoře

. No a ešte v skrini sa skrýva pár starých otcových fotákov, na tie sa chystám. Aspoň vyskúšať či je niektorý funkčný alebo sa ich pokúsiť dať trošku doporiadku.
Ked vyberes dobry film, tak dostanes nezamenitelnu atmosferu (ktora sa s digitalom nikdy nepodari).
, takze takovy digitalni dedecek. Ale musim rict, ze jsem s nim za ta leta spokojen, i kdyz je technologicky absolutne zastaraly, porad prezil mnoho fotaku co meli napriklad kamaradi. Pamatuju si ze kdyz jsme ho koupila byla jsem siroko daleko jedina s digitalem
Dena píše:Fotím Canonem Ixus 30- odolná kovová mýdlová krabička, ale byla se mnou ani tak nee moc daleko jako vysoko- fotí pro mě perfektně, jsem jen takový zachycovač momentů

visual píše:koukam foto forum, no vzhledem ze fotografovani je muj vedlejsi prijem, tak jsem vybaven:)
Canon 40D+nejaky objektivy,blesky,atd....

visual píše:musim vybrat neco nekomercniho.....neco najdu:)
//co byste chteli za zanr......moda, lide, technika....?

visual píše:Ad akty zenske.....to opravdu neni an publikaci sem
Ad akty muzske.....mam jen jeden a to komercni foceni tedy to nemuzu....
....>>akty motorek.... to asi jo:)
neco hodim

od soboty jsem majitelem digi zrcadla Canon EOS 1000D a setu 2 objektivů (18-55mm a 55-200mm). Zatím maximální spokojenost, jen si nemůžu zvyknout, že na něm nemusím převíjet film 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků