omamný?
Existuje nějaký dostupný čaj s omamnými učinky? (jako ne že bych to chtěl pro sebe... ) jen tak by mě to zajímalo
V chuti jednoho šálku čaje můžete někdy objevit pravdu o všech nečíselných formách vesmíru.
Kyongbong Sunin
CreAtive_34 píše:Dneska po zajímavé debatě v čajovně na tema "účinky čaje" mě napadla jedna věc:
Existuje nějaký dostupný čaj s omamnými učinky? (jako ne že bych to chtěl pro sebe... ) jen tak by mě to zajímalo
CreAtive_34 píše:no tak já myslel něco jako třeba... travička
ale jinak PuErh zkusim
CreAtive_34 píše:no tak nic hele začnu zkoušet a dam vědět, kdybych něco našel
Gwynnbleid píše:noo tak Hoffman radi caj k lahkym psychedelikam, tak na tom asi daco bude. raz ked som bol kostovat caje a predtym som aj doma mal tak to malo zaujimave ucinky- usmieval som sa na cely svet, vsetko mi zrazu davalo zmysel. vsetko bolo krasne.. krasny vecer, krasna obloha, krasna skareda chlapina :-D staci vacsie mnozstvo caju a dobra atmosfera :-D
Dzin Tea Racer píše:CreAtive_34 píše:no tak já myslel něco jako třeba... travička
ale jinak PuErh zkusim
Tak to nevím, nikdy sem travičku neokusil To jako vysmátej? Hodne zhulenejch lidi, jen čumí jako když neumeji počitat a jsou jako mátohy. Od toho si moc neslibuju
Ale ono taky na každeho působí čaje jinak, hlavne je markantní rozdíl jak působí na ženy a jak na muže.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků