Vaše práce? ukažte je...
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
Monishka píše:Velmi hezke. xīn je krasne napsane. yǒng je taky moc pekne
ted se stydim uverejnit ty svoje nafocene
Dzin Tea Racer píše:Chá znak čaje máš natrénovaný, to se musi nechat
Monishka píše:Nene to nejsou tahy, je to sablona, sprejem bzch toto nezvladla. Dala jsem to sem protoye i kdzy to neni tradini prace, stale je to prace kterou jsme delala ja.
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše:Nene to nejsou tahy, je to sablona, sprejem bzch toto nezvladla. Dala jsem to sem protoye i kdzy to neni tradini prace, stale je to prace kterou jsme delala ja.
Aha tak to jo. Ona to neni sranda dělat ty vetší práce... já hodně píšu jen do sešitu, k tomu konvička čaje, nekde na mojí skále, předemnou Lipno, to nemá chybu
Monishka píše:Ja mam Prahu moc rada, ale moznost sednout si k vode na skalu Ti moc zavidim teda. Taky si hodne pisu do sesitku, kdyz se nudim v praci tak si maluju bambusy nebo borovice, ale vsechny jsem je rozdala . Nosim s sebou kaligraficke pero japonske vyroby, na inkoustove naplne. Moc dobra vec.
Dzin Tea Racer píše:Prahu mám rád tak na 2 dny a dost, maše rodina pochází a bydlí z Prahy, já sem tam jen počatej Je tam velmi uspěchaná atmosféra a vemli zlí lidi
Proto když jsem tam tak utíkám do Teenetu, na Vyšehrad...tam kde zbylo jestě něco z té Prahy. Ale ta Jangová atmosféra která tam je, lidi nutí chvátat, nahrabat si peníze, získat moc ... Kdepak Praha, to není pro mě a obdivuju všechny lidi co tam jsou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků