Stan píše::-) V poho!
Já vypiju tak tři až čtyři litry čaje denně, takže je to úplně v klidu. Teď na věčer mi scházela taková ta hutnost, objem chuti, nebo tak nějak. To co shengyv sobě mají.
Samozřejmě jsou to dost energizující čaje, ale na rozdíl od červených nemají spoustu nežádoucích vedlejších projevů. Myslím žaludek, třas atd.. Tu energii je cítit. Dokonce i lidi, kteří to nijak zvlášť neřeší, dokážou popsat, kterou čakru cítí! V tom je, myslím Sheng nepřekonatelný.
Pai Mu Tan jsem měl dlouho za takový populární okraj. Teď jem si přivezl pár čerstvých vzorků a je super zážitek. A to nejsem zrovna milovník bílých čajů!

To máme podobnou spotřebu, zvláště teď přes zkouškové

Je to sranda, jak často člověk přesně neví co mu schází, ale přesně ví, co si dát za čaj

Já třeba po náročném dni tak nějak většinou sahám po nějakém dobrém, hutném Shu s mléčnou konzistencí

Shengy mají energie na rozdávání, to ano

a báječné (nejen) dochutě.....
Co se týče té Pai Mu Tan, jelikož jsi pravděpodobně přivezl něco přímo z "místa činu", věřím, že si právě pochutnáváš

Je zajímavé, že někteří Číňané pijí tento čaj ráno, odpoledne před nebo po obědě a večer před spaním a něco na tom asi bude. Když se chci opravdu uklidnit a mám čas, bílé mají něco do sebe.
Napadá mě to skloubit - výborný čaj je Yue Guang Bai, něco mezi bílým a shengem, doporučuju vyzkoušet!