Co se vám nelíbí v čajovnách?
Používám DROPBOX ZDARMA na ukládání fotografií, dokumentů a záloh.
Budete přesměrování na stránku HLEDÁNÍ kde je dole na tlačítko DONATE.
hanssd píše:Třeba dobrá čajovna na václavaku. Dávaj tam příliš chladnou vodu
hanssd píše:Nehledne na to ze obsluha je porad sjeta
Dzin Tea Racer píše:Mě hlavně převařování vody, připravovaní čaje aniž by se ptaly jak to mate rádi, a hlavně chovaní některých lidí, jako hluk, mobily atd....
Oskar píše:Dzin Tea Racer píše:Mě hlavně převařování vody, připravovaní čaje aniž by se ptaly jak to mate rádi, a hlavně chovaní některých lidí, jako hluk, mobily atd....
no, ja by som chcela podotknut s tym, ze ked pride bezny clovek (nazvime ho laikom) do cajovne, tak otazka, ako mu mam ten caj uvarit, resp. ako ho ma rad, je zbytocna. z vlastnych skusenosti viem, ze ludia castokrat nevedia ani co znamena viacnalevovy caj. a tak ti poviem, ze to je aj dost tazko, aby si ty (ako ten co ten caj varis) mohol splnit jeho predstavu (lebo kazdy ma ine chute..) jedine, ze by ten dotycny povedal konkretne ako dlho ho mam luhovat alebo tak... ale samozrejme, ak by to povedal, tak by som nemala problem mu vyhoviet
a s tym hlukom ti davam za pravdu... a napriklad ja moc nerozumiem ked do cajovne pride skupina povedzme nad 10 ludi, lebo to uz mi pride na cajovnu dost... ten interier na to moc nie je vhodny.
Monishka píše:Me nejvice vadi priprava caje. Ano, byva prelouhovany, nebo je voda chladna, a stalo se nam v Dobre Cajovne ze cajovnik prisel s cajem a slil honjen m z pulky. Takze nam zhorknul. Vjine cajovne jsem zase zaboha nemohli presvedcit cajovnici, ze nejlepsi bude kdyz nam prinese nadobi, suchy caj a vodu. Nevim proc, ale nejak to nezvladla pochopit.
Monishka píše: ale take nekdy jsou ti cajovnici tak tvrdohlavi .
Dzin Tea Racer píše:Monishka píše: ale take nekdy jsou ti cajovnici tak tvrdohlavi .
To mi taky vadí, oni si myslí že jen oni znají ten jedniny a správný způsob připravy čaje. Tohle hlavne v Dobré Čajovně!
Monishka píše:.........A jeste mi vadi caj podavany ve velkych miskach, jak se to dela v 95% cajoven. Proste to neni ono, caj je nejprve horky a pak zase chladny.
Ano nekdy je človek mile prekvapen a nekdy šokován
Já mam v čajovne nejradeji žádnou hubu, nebo tu ktera se k tomu hodi, ale nekdy je dobra hudba ale neumerne nahlas, to nesnáším!
Zpět na Zkušenosti s čajovnami
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků