petr.ptacek píše:Já doporučuji postup z tohoto blogu:
http://www.cuketka.cz/?p=11418. Jednoduchý, blbovzdorný a hlavně laciný. Né, že bych měl něco proti domácím pekárnám, ale přeci jen utrácet 2K za téměř jednorázový přístroj se mi nechce :-D. Takže hezky postaru, ještě tu pec a bude

.
To je omyl, pekl jsem chleba více než 10 let v troubě a už bych se k tomu nevracel.
Pekárna, ale ne nejaká tesko za 2 tis

umí udrzovat teplotu např 30°C a krásne to kyne, umí delat kvásek, marmeladu, tempeh, jogurt, cokoliv

Hlavne je samoobslužná, kolem trouby se musí litat, hlidat teplota, vlhkost se nedocílí ani náhodou a kvalita je proměnlivá. Lze odložit start, to vse bez toho abych byl doma. A ne skákat kolem trouby

Já peču chleba 2x do týdne a stravím tim i s ručním mletím obili 20minut maximálne. Pri peceni v troube se človek stava na x hodin otrokem, vyšší náklady, čas, není jiste že se to povede

Není možné dosahnout přesné teploty a už vůbec ne vlhkost.
Ano postaru, ale to bych musel mit pravou pec která ma idealni podminky

to už nikdo nemá.... Tohle mi obstará pekárna a jsem spokojený.