Re: Čaj a zdravá výživa
 Poradíš mi prosím kde se dají výše zmíněné mouky pořídit?
 Poradíš mi prosím kde se dají výše zmíněné mouky pořídit?

pochopitelně tech navodů je více, ale v postate jsou stejné.

.
 Moj Stryko pecie bio chlieb a pouziva kvasok a mas pravdu je chutnejsi a vydrzi dlhsie 
 Asi si zacnem i ja piect, chleba 
 Paci sa mi ako tu uvazujete ohladom potravin, ze nechodite kupovat vsetko hotove do obchodov. Ale napr. huby zbierate v lese, orechy tiez, peciete si chlieb, vyrabate rastlinne mlieka, pestujete citrusy a ine uzitocne plodiny... jednoducho HOMEMADE je lepsie 
petr.ptacek píše:Já doporučuji postup z tohoto blogu: http://www.cuketka.cz/?p=11418. Jednoduchý, blbovzdorný a hlavně laciný. Né, že bych měl něco proti domácím pekárnám, ale přeci jen utrácet 2K za téměř jednorázový přístroj se mi nechce :-D. Takže hezky postaru, ještě tu pec a bude.
 umí udrzovat teplotu např 30°C a krásne to kyne, umí delat kvásek, marmeladu, tempeh, jogurt, cokoliv 

Není možné dosahnout přesné teploty a už vůbec ne vlhkost.
 to už nikdo nemá.... Tohle mi obstará pekárna a jsem spokojený.

S tím, že si treba v sobotu pripravím suroviny a v pondelí rano krájím teplý chléb, což mi trouba neposkytne, ale je jasné že nekomu vyhovuje trouba. Mě stačila asi 11 let.

Dakujem

)

zajímavá čísla někdy... ale ano, pijte mléko, je zdravé 

Su narody, ktore vobec nepiju mlieko a denny prisun vapnika maju asi 250 - 350 mg, cize malo, a napriek tomu netrpia na osteoporozu a ine... ako je to mozne??? minule som sa smial, ked islo v televizii o osteoporoze a len tak zo zvedavosti som chcel vediet co nam tí lekari odporucaju. Vraveli ze hlavne mlieko a mliecne vyrobky 
 To som aj cakal 
 Ked uz vapnik, tak hlavne mak, listova zelenina, mineralne vody (nie balene zo supermarketu), orechy... a k tej soji na nete pise, ze fermentovane vyrobky su zdraviu prospesne - cize tempeh, natto,... ku nefermentovanej soji, varenim toxiny znicis, ale neznicis tym aj ostatne latky? nestane sa z toho "mrtve" jedlo? podla mna ano... Tie studie o skodlivosti soji by sa podla mna mohli tykat len soji v surovom stave, ale takto soju nikto z nas asi nekonzumuje 
 Tak len som chcel vediet ci sa mam niecoho obavat, lebo chcem si vyskusat urobit niektore pokrmy zo soji: sojove mlieko 
 + ak sa nad tym zamyslis, je to fakt, ze vychodne krajiny jedia soju a nic im nie je 

pak je osteoporoza, apod.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků